Leelbox – VR bril geschikt voor kinderen

Leelbox – VR bril geschikt voor kinderen

De Playstation VR is jammer genoeg niet geschikt voor kinderen jonger dan 12. Hij past gewoonweg niet op hun hoofd. De Leelbox daarentegen zou je ook aan de iets jongere onder ons kunnen tonen.

Het is een verrassing dat de Leelbox 3D VR brillen van een zo groot design zijn gezien de pocket-vriendelijke prijs. Maar er is ook nog ruimte voor verbetering, zoals in het vastgrijpen van je telefoon wanneer je deze erin schuift. Het is gemaakt met een verzilverde grijze en zwarte buitenkant die vrij eenvoudig is maar toch stijlvol.

Je kunt de lens breedte en schermafstand eenvoudig afstellen via drie knoppen die zich onderaan de Leelbox allround VR bril bevinden. Verder heeft hij een elegant uitziende opening voor je gezicht die is opgevuld met wat lijkt op een mooie leren afwerking die goed is genaaid waardoor hij erg comfortabel zit.

De band is relatief breed en elastisch zodat het comfortabel zit. Dit voorkomt pijn die wordt veroorzaakt door druk, met name bij lang dragen. Mocht je een bril dragen dan is het nog wel fijn om te weten dat het scherm ver genoeg weg zit zodat je hem niet zult raken.

De Leelbox VR bril heeft een mooie sterke constructie. Het is gemaakt van componenten die lijken op die plastics die je ook op afstandsbedieningen van televisies of Blu ray-spelers vindt. Hoewel hij erg stevig is zit er aan de onderkant ook een stuk wat je zo te zien zeker niet moet laten vallen. Dat zal wel stuk kunnen gaan bij erg zware klappen.

Algemene informatie

Het is een 3D VR-helm die een sensationele virtual reality weergave voor games en films biedt. Dit is het nieuwe model 3D VR helm die zowel iOS en android telefoons ondersteunt. Gemakkelijk als jij een ander merk telefoon hebt dan je kinderen zodat jullie het wel allemaal kunnen gebruiken. Hiermee kunt u een groot scherm effecten op 3D genieten en geeft je een ervaring die je anders alleen te vinden in de bioscoop. Het geeft je ook een uitzonderlijke ervaring van 3D-games die je kunt spelen.

Leelbox VR DESIGN.

Leelbox VR all-round bril Er zijn comfortabel en zacht leer rond de randen van het gezichtsmasker. Er zijn ook zachte bandjes van leer die u kunt aanpassen en op je gezicht. als je ze goed in te stellen, zul je niet het gevoel pijn of gewicht.

Leelbox VR FUNCTIE

Ze zijn waarschijnlijk de HD hars lenzen die u de beste 3D-weergave. U kunt IMAX personaliseren en te genieten van het thuis. Je hoeft niet per se om een ​​bril te dragen als gevolg van de 600 graden bijziendheid instelbare PD en FD.

Leelbox VR LADEN WAY.

U kunt opladen terwijl u het gebruikt. Het deksel aan de voorkant heeft magneet dat maakt het makkelijk om los en houdt de telefoon cool als je hem op te laden.

Leelbox VR AANBOD.

Het is geschikt voor grote schermen dat je een goed gevoel geeft. 3,5-6,0 inch telefoons kunnen gemakkelijk passen.

Hoe te gebruiken

U kunt het karton op Google Play Zoeken en gebruik ze samen.
U kunt 3D-video’s met de 3D-VR bril bekijken door alleen het downloaden van de video’s naar de telefoon.
Als je een iPhone hebt, kun je naar de App Store en download karton.

kleine nadelen

Er zijn twee kleine problemen over het apparaat dat niet onopgemerkt zou moeten gaan.

In de eerste plaats om het scherm heen en weer te veranderen, maar alleen van boven, gebruikt het systeem van rondsel en tandheugel stijl. Er zijn twee geleidingspennen die niet worden ondersteund op de bodem. Wanneer u boven of naar beneden te kijken, ze laten kleine en merkbaar hoekig contortion. Als het mogelijk was zou de ontwerper van het systeem herzien te stabiliseren (bijvoorbeeld) het schaarmechanisme.

De tweede opmerking is de manier waarop het apparaat houdt uw telefoon. Aan het bovenste deel van de houder, zijn er twee grijpers veren beiden met zeer weinig uitsteeksels liet het toestel te hebben bevestigd. Op de bodem zijn er geen uitsteeksels. Er zijn slechts twee pads die altijd de telefoon, zolang deze rechtop staat zal behouden. Als het mogelijk is, kon de ontwerper dit herzien en te verbeteren door het opnemen van uitsteeksels aan de telefoon aan de onderkant vast te houden.

Overzicht

De prijs en de eenvoud van deze viewer is super. Het werkt ongelooflijk goed en je kan niet fout gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *