iPhone Virtual Reality Bril

iPhone Virtual Reality Bril

Hoe werkt VR? Hoe laat de virtuele reality-bril van iPhone je denken dat je in een oceaan zit met dolfijnen die om je heen zwemmen als je eigenlijk bijna van de trap in je huis aan het vallen bent? Klinkt geweldig, toch? (behalve dat vallen dan)

Het doel van deze bril is het creëren van een levensgrootte, 3D virtuele omgeving zonder de grenzen die we meestal associëren met tv- of computerschermen. Wees eerlijk, het is geweldig om 3D-films te bekijken of high octane games te spelen in de 360 ​​graden weergave, of niet? Dus, de virtual reality brillen van iPhone maken je wildste droom zo levendig als je je ooit zou kunnen wensen!

Niets kan ooit de vreugde van het leven in een wereld waar alles verder dan de verbeelding kijkt evenaren. Deze geavanceerde technologie biedt de mogelijkheid om dingen te laten gebeuren die zelfs niet in de echte wereld kunnen. Het is een fascinerende manier om te reizen met niets meer dan de kracht van de technologie.

We hebben de laatste maanden een virtual reality explosie gezien, en nu, in 2017, is er een geweldige verzameling VR-brillen om uit te kiezen. VR laat je rond een virtuele ruimte kijken alsof je er werkelijk bent met de bril en motion tracking. Steeds meer mensen lijken overtuigd te raken van het feit dat VR een geweldige ervaring is en willen het ook proberen. Je vraagt ​​je waarschijnlijk af welke de beste iPhone virtual reality bril is.

Dan ben je op de juiste plek! We hebben een lijst gemaakt met de beste Virtuele brillen voor je iPhone. Uitgerust met prachtig ontwerp, de nieuwste technologie, zijn deze VR-brillen de nieuwe standaard. Ik ben er zeker van dat je een van deze iPhone virtuele realiteitsbrillen graag zou willen kopen, dus probeer eens te kiezen welke aan je smaak voldoet.

beste iphone virtual reality bril

Virtual reality ervaring op iPhone

# 1 Blitzwolf BR-VR3

De meest recente versie van BlitzWolf’s VR-bril combineert comfort en functie. Deze iPhone virtuele reality-brillen bieden een sterke kwaliteit en geschikt ontwerp voor langdurig dragen. De voorklep is magnetisch verbonden en kan verwijderd worden om de ventilatie te verbeteren en je telefoon toestel koel te houden.

Met beschikbare open zijden kun je zonder veel moeite een paar koptelefoons aansluiten op je mobiele telefoon. Het is ook compatibel met grotere telefoons, aangezien de rubberen pads kunnen worden aangepast aan je apparaat, zonder dat de smartphone-zijknoppen per ongeluk worden ingedrukt.

In ieder geval is dit niet alles. Blitzwolf’s headset begrijpt ook dat je ogen misschien niet hetzelfde zijn als die van andere gebruikers, dus het bevat ook individuele pupilafstand en brandpuntsafstand. Zo kun je aanpassen hoe ver of dicht de lens voor jouw individuele ogen is en tot 300 graden van bijna blindheid. Lenzen worden opgewaardeerd om soepeler en zuiver te zijn. Elk oog kan onafhankelijk worden gericht.

Dat, gecombineerd met verbeterde zachte kunstmatige geperforeerde lederen padding rond het ooggebied en verbeterde lenzen maakt de BlitzWolf een perfecte keuze voor de virtuele reality-brillen van iPhone.

Het enige negatieve ding is dat je apps met 3D-formaatvideo moet downloaden of panorama video’s op YouTube moet bekijken, aangezien deze VR niet automatisch beelden kan omzetten in 3D-formaat. Alle video bronnen zijn te vinden op Google.

# 2 Homido VR Goggles

Ten eerste zijn deze iPhone-virtual reality-goggles comfortabel om te dragen en compatibel met grotere telefoons. Een van de vele voordelen van het gebruik van de Homido is dat de headset het licht niet toelaat in de kijker zelf. De compatibiliteit van het scherm is 4 “- 5,7”.

De lenzen zijn een essentieel onderdeel van elke VR-headset, en bij Homido krijg je drie unieke kegels om ze op te zetten. Alles is gemaakt voor verschillende brandpunten: wanneer je veraf niet goed kunt zien, dichtbij niet goed kunt zien en ‘normaal’ visie. Het is ideaal gezien het feit dat de Homido niet met een bril kan worden gedragen – het is gewoon te klein daarvoor.

Dus als je een bril draagt, passen deze perfect bij je omdat je ze dus in kan stellen. De focuspunten geven een 100 graden zichtveld. Elk apparaat met een resolutie van 5 inch 1080p wordt aanbevolen, maar het werkt met bijna elke telefoon.

Nu kun je genieten van indrukwekkende 360 ​​spellen, 3D-video’s, foto’s en unieke virtuele reality-ervaringen. Door de nauw sluitende hoofdband heb je ja handen vrij om volop te genieten van de VR-ervaring en dit is vooral voor games handig, en het zachte schuim dat langs de zijkant van deze accessoire is aangebracht voelt comfortabel, zelfs tijdens lange play sessies.

# 3 Goggles Tech C-1 Bril

Ervaar 3D-afbeeldingen en video’s op je iPhone. Gemaakt met de plano-convexe lens, dit is echt een handig apparaat dat het beste werkt in een resolutie van 2560 x 1440 QHD. Goggles kunnen functioneren via applicaties die beschikbaar zijn via de Google Play Store. Compatibel tot 6 inch displays.

Met betrekking tot openzijdige headsets zijn er veel keuzes. De Goggles Tech C-1 Glass vouwt plat, weegt slechts een ons, en bevat een mooie kleine draagtas. Het is bovendien verkrijgbaar in een paar verschillende kleuren als je niet van standaard zwart houdt.

De Google Cardboard QR-code is aan de linkerkant van het apparaat afgedrukt. Bij elke keer dat de virtuele realiteitstoepassing je vraagt ​​om op de knop te drukken om een ​​bepaalde functie te starten, druk je gewoon op het scherm. Bovendien, met volledige toegang tot het scherm, zorg je ervoor dat je tussen applicaties en video’s kunt switchen zonder je telefoon er telkens uit te hoeven halen. Dit product biedt de ultieme media-ervaring.

Zorg ervoor dat dit product zorgvuldig wordt behandeld omdat het met glas is gemaakt. Het nadeel is dat deze virtuele iPhone brillen zijn te klein om hoofdbanden te hebben, en je moet ze met je handen vasthouden. Dus ze zijn niet voor het kijken naar een lange film. Wel kun je, omdat ze niet strak aan je hoofd zijn vastgemaakt, ze met je bril gebruiken.

# 4 Harbour 3D iPhone Virtual Reality Goggles

Wil je films op elk moment en overal ervaren? Wil je een echte race- of shooter game in 3D-spelen? Zet gewoon deze bijgewerkte versie van de Habor VR Goggles op, dat zal je onmiddellijk in de actie laten vallen! We weten allemaal dat de blauwe lichten die uit mobiele telefoons komen, onze ogen kunnen beschadigen. Habor New Version VR Goggles heeft een blauwe coating geïntegreerd, zodat het het blauwe licht van je iPhone reflecteert, waardoor je ogen worden beschermd.

Bovendien zijn de lenzen verstelbaar en kun je de sferische harslens licht aanpassen om een ​​betere beleving van video’s te krijgen. De kijkhoek is tussen 95 en 100 graden. Ontworpen om ongemak te minimaliseren, zorgt deze headset voor een evenwichtige spanningstoestand in drie punten op het hoofd, waardoor de druk op de ogen wordt verminderd, waardoor het blijvend draagcomfort voor zijn gebruikers wordt geboden. Het is hygiënischer, elastisch en comfortabel.

Comfortabel ook, past een iPhone met een schermgrootte binnen 4,0 – 6,0 inch. De Harbour is een buitengewone mix van de top van de brillen en de wat simpelere uitvoeringen. Het is niet te zwaar of omvangrijk. Je kunt in elke positie zitten (of staan) en je film bekijken. Het past op je eigen hoofd en het hoofd van je zoon zonder problemen. Het past comfortabel en er komt geen extern licht in, je bent letterlijk in jouw eigen wereld.

De VR-applicaties die gebruikersinvoer vereisen worden wat lastiger aangezien de headset geen ingebouwde actieknoppen of een ingebouwde Bluetooth-controller heeft. Dit is de enige negatieve kant als je voor deze set kiest en ook precies waarom het een combinatie is van top-of-the-line met de wat simpelere uitvoeringen. Maar, aan de andere kant kun je losse bluetooth controllers al kopen voor een euro of 10.

# 5 Tepoinn Virtual reality bril (VR Shinecon)

Onze eerste indruk was een aangename verrassing. De Tepoinn VR-hoofdtelefoon is goed geconstrueerd: de dubbele lenzen kunnen voor brandpuntsafstand ingesteld worden en de unit comfortabel op je hoofd dragen. Daarnaast is de bouwkwaliteit erg sterk. Het zal gemakkelijk een iPhone kunnen behuizen, aangezien het toestel is ontworpen voor smartphones, variërend van 3,5 tot 5,5 inch lang.

Deze iPhone-virtual reality-brillen zijn perfect om spellen te spelen en op elk gewenst moment en overal te kijken naar 3D-video’s, of je nu zit, ligt of staat. Maar als je een bril draagt, kun je hem niet altijd gebruiken, het is alleen in te stellen voor normaal gezichtsvermogen en kortzichtigheid van 0 graden tot 500 graden.

Geholpen door de dual-axis aanpassing van de lenzen is hij gemakkelijk in te stellen. De bril is aangenaam om te dragen. Ze maken het mogelijk om betere kijkhoek en definitie te krijgen volgens je eigen perceptie door de afstand aan te passen.

De headset is fantastisch omdat het mechanisme dat erin zit, de zijkanten vasthoudt en je toestel stabiel en gecentreerd houdt.

# 6 iDudu iPhone Virtual Reality Goggles

IDudu VR overstijgt de verwachtingen in het geven van een verbazingwekkende 3D-ervaring. Deze iPhone-virtual reality-brillen zijn gemaakt van kunststof van goede kwaliteit, ultra sterk en comfortabel, waardoor het ook nog eens stijlvol is. Deze headset is gemaakt van het beste leermateriaal. De toereikende neusbrug en gezichtschuimbeschermer geven het benodigde comfort om het lang te dragen.

Je kunt met weinig moeite de pupil- en brandpuntsafstand van 58mm-68mm aanpassen, wat een ander visueel genot biedt ook als je zelf een bril nodig hebt. Het beste is dat het geschikt is voor alle smartphonesreeksen met schermgrootte van 4,0-6,2 inch. Ook heeft de headset een ingebouwde koptelefoon. En er zijn drie verstelbare riemen voor flexibele instelling rondom het hoofd.

# 7 SIDARDOE 3D VR Goggles

Heb je ooit gedroomd jouw virtuele virtuele wereld binnen te gaan? Je kunt nu verkennen wat je wilt, vanaf een eerste rij in een uitverkochte concerten om van films te genieten op je eigen geweldig grote scherm. Je kunt zelfs communiceren en avonturen delen met andere VR gebruikers over de hele wereld.

Dit alles wacht op je in de SIDARDOE. Wat SIDARDOE 3D VR Goggles bijzonder maakt, is de mogelijkheid om 360 graden panoramische foto’s en video’s op te pimpen. Met de optische lenzen en brandpuntsinstelling kun je het zelf aanpassen.

Het ontwerp is gemaakt om eventuele ongemakken te minimaliseren en dit maakt het zeer makkelijk om te gebruiken. Het is ervoor gemaakt je IMAX-tijd te upgraden naar een waar genot. Het werkt perfect met je apple telefoon, en het staat je toe om een 3D wereld in te gaan via het optische principe.

# 8 ZiKON 3D iPhone VR-Goggles

Ongeacht of je op zoek bent naar de beste VR-headset voor iPhone, zodat je de mogelijkheid krijgt om 3D-films te kijken met geweldige pret of uitstekende technologie om je 360-graden weergave er optimaal uit te laten zien, kan ZiKON 3D VR een geweldige keuze voor je zijn.

Met de zachte lederen randen en strak design, is de headset enorm comfortabel tijdens het dragen. Je kunt het zonder moeite ook weer van je hoofd afhalen zodat je niet continu zit te klooien om hem op en af te krijgen. Je hebt ook de mogelijkheid om zowel lens als brandpuntsafstand aan te passen. Het positieve is mensen met bijna blindheid (minder dan 600 graden) kunnen het gebruiken zonder hun bril te dragen. Geschikt voor iPhone met schermgrootte tot 6 inch, en de maximale grootte van de smartphone moet 170x80x12mm zijn.

Conclusie

Je wilt ze allemaal proberen, toch? Nou, we hebben een hoop van hen geprobeerd en kunnen je vertellen dat deze 8 virtual reality brillen voor iPhone een van de beste zijn! Om de beste actuele keuzes te krijgen, lezen we eerst de reviews van klanten op Amazon, wat nuttig was en bovendien lezen we gidsen van gerespecteerde bronnen en beschouwen we ook compatibiliteit met de iPhone 6 plus-modellen in ons onderzoek.

vr-experience op de iphone

Zo hebben we besloten welke te proberen, terwijl we elke headset droegen, zijn we nagegaan hoe het scherm keek, een test van de lenzen van de hoofdtelefoon en een test van het display van de mobiele telefoon binnenin. We hebben beoordeeld op zichtbare pixels en hoe breed het zichtveld leek.

Houd bij het kopen rekening mee dat de prestaties en de afbeeldingen van de VR-ervaring zelf variëren, afhankelijk van de resolutie van je smartphone. Nu hoef je alleen maar te kiezen welke perfect past bij je huidige behoeften!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *