De beste VR bril voor iPhone 6 en 6 plus

De beste VR bril voor iPhone 6 en 6 plus

We weten allemaal dat de digitale generatie een grote stap verder heeft genomen. Een VR-headset is een fenomeen waarmee je optimaal gebruik kunt maken van de moderne technologie, waardoor je ultieme vreugde in de virtuele realiteit krijgt.

Je zult jezelf in de melkweg bevinden terwijl je bij je eettafel zit met je bord muesli in je melk. Spannend, is het niet? De VR-revolutie is nog aan de gang en nu kan je erbij betrokken zijn, ook als je een iPhone hebt. Mobiele Virtual reality brillen bieden een premium-ervaring op een budget, in tegenstelling tot de dure sets. De sensoren van de mobiele VR-headset zijn afhankelijk van de telefoon om sensoren, weergave en hersenen van de gadget te bieden. De headset biedt VR-lenzen en houdt tegelijkertijd de iPhone voor je vast.

Door de juiste iphone 6 VR bril te kopen, zal je de hele nieuwe wereld van de virtuele realiteit in één keer binnenhalen. De meeste VR-headsets van de mobiele telefoon zijn gemaakt van een plastic behuizing en bevatten een paar lenzen. Je moet verstandig kiezen en waarde voor je geld aanschaffen. Daarnaast bieden wij je de informatie om de beste VR-bril voor iPhone 6 en iPhone 6 plus uit te kiezen.

VR-hoofdtelefoon met afstandsbediening BlitzWolf-bril 3D-bril Virtual Reality

Als je de beste Hollywoodfilms wilt bekijken of een videospel wilt spelen en de beste 3D-360 graden home cinema-ervaring daarbij wilt ervaren, is dit de juiste gadget voor je. Je kunt je herinneringen ook herleven door panoramische beelden te bekijken en terug te gaan naar of je er werkelijk weer bent, daar op die leuke vakantie. Of je kunt aansluiten op het sociale netwerkplatform dat voldoet aan al je sociale behoeften op lange afstand.

Dit is de nieuwste versie van VR, ontworpen om je comfortabel te laten zijn terwijl je geniet van de nieuwe technologie. De precisie van de onderdelen en het montageproces zorgen voor hoge kwaliteit en perfecte virtuele ervaring. Na 130 duurzaamheidstesten en 72 uur aan hoge temperatuur experimenten is er voor deze headset een gloednieuwe structuur uitgekozen die de hypnotische 3D virtuele realiteit laat zien.

Dit product voldoet aan al je behoeften, omdat het geleverd wordt met lenzen die nog verfijnder zijn. De headset heeft 42mm Mitsubishi asferische FOV108 lenzen en een nano coating van 8 lagen die 90% van de radiaties van de telefoon verminderen. De anti-straling lenzen blokkeren ook de elektromagnetische straling zonder zicht bijwerkingen.

beste iphone 6 plus vr bril blitzwolf

Ze hebben ook een hoge dikte waardoor ze bestand zijn tegen breuk. De antireflectielens maakt gebruik van refractieve optische materialen en vacuüm, gepolijste verfijning die het overtollige gereflecteerde licht van de lens vermindert, waardoor de lichtabsorptie tot 98% wordt verhoogd. Daarnaast vermindert het anti-blauwe licht de schadelijke blauwe lichten, waardoor het zicht wordt beschermd. De vijf-keer gepolijste en verstelbare lederen hoofdband zorgt voor comfort, zelfs na het dragen van uren achtereen.

De beste iphone 6 plus vr bril is de Blitzwolf

Deze headset heeft ook een instelbare 55-65mm leren band en +/- 5mm brandpuntsafstand in plaats van alleen de mogelijkheid de lenzen op een afstand te plaatsen. Ook kan het maximaal 500 graden kortzichtigheid ondersteunen, door elk oog afzonderlijk te concentreren, waardoor het mogelijk is om het zonder bril te gebruiken.

Het is lichtgewicht, geen problemen met verlengde gebruiksduur, comfortabel op het gezicht en neus door zijn gemakkelijk verstelbare hoofddeksel, uitbreidbare clip om de telefoon op zijn plaats te houden met verstelbare “bumpers” die glijden zodat ze geen volumeknoppen indrukken.

De voorklep is magnetisch bevestigd en kan zeer gemakkelijk verwijderd worden om het apparaat af te koelen, door de ventilatie te verbeteren. Als een bepaalde app de iPhone-camera gebruikt, kun je het deksel verwijderen om de camera zichtbaarheid te geven. BlitzWolf VR heeft ook een rubberen klem die groter en verstelbaar is. Het past goed voor iPhone 6 en 6 plus, zonder de volumeknop te belemmeren.

Een van de beste eigenschappen van deze gadget is dat het werkt met meer dan 500 iOS / Android apps voor virtuele realiteit. Je moet apps downloaden met 3D-video, omdat deze headsets de beelden niet automatisch omzetten in 3D-formaat. Je kunt ook 360 graden video’s bekijken op YouTube, Google Play, QR-code of Apple Store. Mijn suggestie is om Google Cardboard te downloaden.

“De VR-headset is geweldig. Ik heb de hele nacht doorgebracht apps te downloaden die compatibel zijn met de VR View en ook YouTube-video’s bekijken die 360 ​​keer bekeken hebben. Het brengt de video tot leven en zeer interactief” stelt Marjorie op Amazon.

Deze VR-headset beschikt over twee soorten modi. Als je het naar de spelmodus zet, wordt het een gamepad. De tweede optie is om deze in de sleuteltoestand te zetten en het zal de controle over de muziek- en telefooncamera overnemen. Deze set wordt dus geleverd met een VR afstandsbediening die het volume omhoog en omlaag kan draaien.

Dit is de juiste VR-headset voor je als je iets multifunctioneels wilt doen met je ervaring. Bluetooth selfie, Music, VR, en eBook page controller en draadloze muis zijn enkele van de functies die worden weergegeven.

Aanbeveling

Het is aan te raden om de lens niet te dicht tegen je ogen te drukken, zodat je niet te snel vermoeid wordt. Maak je geen zorgen als je je een beetje duizelig voelt na het eerste gebruik, het is normaal voor sommige gebruikers. Dat zal na een tijdje verbeteren. Bovendien, aangezien het toegankelijke en open zijden heeft, kun je eenvoudig een paar koptelefoons in de iPhone aansluiten. Zorg er ook voor dat de beschermfolie uit de lenzen wordt verwijderd en regelmatig afvegen om een ​​duidelijk zicht te behouden Als je nog steeds een onduidelijk beeld krijgt, pas de kwaliteit aan op HD-niveau.

De beste vr bril voor iphone 6 en 6 plus die er op het moment is te verkrijgen, iets dat je een unieke ervaring en perceptie biedt. Het afspelen van computerspellen en het bekijken van video’s krijgt een hele nieuwe dimensie. Zonder twijfel, deze gadget is iets dat je moet toevoegen aan je collectie. Je krijgt alles in één-design, gebruiksgemak en technologiegebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *